Segueix-nos a les xarxes socials:

La mort del fondista de Blanes commou els aficionats de les curses de muntanya

La dona que l'acompanyava en el dia del tràgic accident a la serra del Cadí es troba ingressada a Berga

La mort del fondista de Blanes commou els aficionats de les curses de muntanyafacebook/toni rodriguez escoll

Carlos Cabezas Castillo no va superar els efectes d'una caiguda i una hipotèrmia que va patir dilluns en perdre's a la serra del Cadí amb una altra dona de 31 anys de la Bisbal. Tenia 43 anys i era veí de Blanes. Va morir dilluns a la tarda a l'hospital de Sant Pau. La seva mort ha commocionat el món dels aficionats a les curses de muntanya. Missatges de record al fondista i de condol van ser un anar i venir a les xarxes socials de Facebook i Twitter.

Sense anar massa lluny, el club esportiu els Fondistes de Blanes, al qual ell pertanyia, va deixar una nota de condol per a Carlos Cabezas en el seu mur de Facebook on recordaven la figura de l'esportista blanenc dient que els havia "deixat una de les persones amb més energia, vitalitat i passió pel nostre esport que haguem conegut mai".

Cabezas havia participat en moltes curses per muntanya i això es reflectia en els comentaris dels seus companys que el recordaven amb molta estima. De fet, estava inscrit per córrer properament a Ulldeter. L'empresa organitzadora de curses KlassMark Trail, per la seva banda, també va tenir un record per al fondista blanenc i va anunciar que aquest diumenge a una cursa que es farà al cap de Creus es farà un minut de silenci en el seu record. Recentment també havia participat en curses a la zona del Ripollès, des d'on molts companys ahir donaven el condol a la família i recordaven amb molta estima l'esportista. Així mateix ho van fer moltes entitats esportives gironines i organitzadors de curses del territori.

En el dia de l'accident a la serra del Cadí, Cabezas anava acompanyat també d'una noia de 31 anys de la Bisbal d'Empordà. Aquesta encara es troba ingressada a l'hospital de Berga.

Els tràgics fets es van produir la matinada de dilluns quan cap a les dues, els Bombers rebien un avís des del refugi del Niu de l'Àliga, que dues persones s'havien perdut mentre feien una ruta, possiblement la de Cavalls del Vent. Efectius del GRAE van buscar-los des del Coll de Pal fins al refugi del Niu de l'Àliga. Al Mirador dels Orris van seguir unes traces a la neu i van localitzar-los a les cinc de la matinada amb símptomes d´hipotèrmia. El veí de Blanes tenia mal a la cama per una caiguda. Va entrar en parada cardiorespiratòria i els Bombers li van fer maniobres de reanimació fins que va arribar l'aparell cardiocompressor del SEM (Sistema d'Emergències Mèdiques). El van traslladar a l'hospital de Sant Pau, inicialment, en estat crític i aquest dilluns a la tarda va perdre la vida. La noia està ingressada a l'hospital de Berga.

Prem per veure més contingut per a tu