Segueix-nos a les xarxes socials:

Els càmpings gironins han invertit 14,5 milions en millores

Molts establiments han millorat les instal·lacions aquàtiques, fins a convertir-se gairebé en parcs

Els càmpings de Girona han invertit aquest any 14,5 milions d'euros en millores de les seves instal·lacions per afrontar en les millors condicions la temporada estival, que se sumen als 14 milions que ja es van destinar el passat exercici a la posada al dia d'equipaments. Les inversions han sigut en nous equipaments, serveis i millora de les instal·lacions, per tal d'iniciar una nova temporada amb una oferta atractiva de primer nivell. L'any passat els càmpings gironins també van dur a terme una potent inversió, amb 14 milions d'euros destinats a posar al dia les instal·lacions i adaptar-les a la demanda dels clients.

Les inversions realitzades en l'últim any s'han centrat bàsicament en dos aspectes: incrementar la qualitat del servei que s'ofereix i millorar l'eficiència energètica. Així, s'hi han instal·lat bungalous nous i s'han renovat els existents; s'han construït nous equipaments lúdics que converteixen els càmpings en grans parcs aquàtics i s'han reformat els actuals; s'han millorat els espais comuns i els serveis de wifi i s'ha renovat la maquinària, entre altres actuacions.

Quasi parcs aqüàtics

Per tal d'oferir els millors serveis als clients, els establiments han fet inversions que van dels 18.000 euros al milió i mig d'euros.

Destaquen les inversions que s'han dut a terme al càmping Las Dunas i al càmping Begur amb la construcció de noves piscines i espais lúdics. I les inversions que s'han fet a La Ballena Alegre amb nous parcs de bungalous. A la Ballena Alegre, a més, s'han posat en marxa programes informàtics per millorar l'eficiència energètica.

A Las Dunas, aquest any s'han reformat totalment les dues piscines, la d'adults i la de nens, amb 2.000 metres d'aigua amb cloració salina i amb 5 tobogans. També s'ha renovat la zona de la terrassa i el solàrium de tres mil metres quadrats amb terra antirelliscant d'última generació. S'ha construït un spa amb capacitat per a 21 persones i 11 llits d'hidromassatge, i s'ha instal·lat ADSL a cada bungalou.

L'any passat, Las Dunas va dur a terme una important transformació tecnològica de les instal·lacions per aprofitar els recursos naturals i estalviar recursos fòssils. I va instal·lar una carpa exterior de 800 metres quadrats.

Al càmping Begur s'ha construït una piscina d'aigua salada al costat de l'existent, de 250 metres de superfície d'aigua i 3.500 metres quadrats de gespa, amb un disseny que fa que quedi molt ben integrada en el seu entorn. Disposa d'una zona de spa, amb canals desbordants, banc d'hidromassatge i doll d'aire i aigua. La piscina que ja es tenia s'ha climatitzat perquè els clients la puguin gaudir en temporada alta i mitjana. També s'ha remodelat el restaurant amb una nova terrassa i nova maquinària i mobiliari a la cuina. Altres millores són un nou bloc de sanitaris i la millora dels serveis a parcel·les.

Pel que fa al càmping la Ballena Alegre, de Sant Pere Pescador, s'han instal·lat 23 nous bungalous ecològics de 64 metres quadrats cadascun. Es tracta d'estructures fetes amb fusta i integrades a la natura i al paisatge. Estan situats en una zona verda i tranquil·la amb piscina privada. En aquest càmping també s'han fet inversions en programes informàtics per millorar l'eficiència energètica.

Prem per veure més contingut per a tu