Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Ajuntament de Vilablareix fa classes d'anglès per als veïns

El govern fixa l'estudi d'una tercera llengua com un dels eixos prioritaris d'aquesta legislatura

L'Ajuntament de Vilablareix fa classes d'anglès per als veïnsdiari de girona

L'Ajuntament de Vilablareix promociona l'aprenentatge de l'anglès entre els veïns del municipi. El govern ha fixat l'estudi d'una tercera llengua com un dels eixos de govern d'aquesta legislatura i per això l'àrea de Cultura de l'Ajuntament ha subvencionat gairebé la totalitat del cost de la formació dels 156 inscrits per un import de 31.520 euros en aquest curs 2015-16. Els alumnes, que fan dues o tres hores de classes d'anglès cada setmana -en funció de la seva edat-, aporten 10 euros a través d'una quota mensual.

D'una banda, s'han programat a l'escola de Vilablareix classes d'anglès com a activitat extraescolar i s'hi han matriculat 104 alumnes. D'altra banda, a Can Gruart s'han creat cinc grups més organitzats per nivells -amb 10 persones per grup-, adreçats a estudiants d'ESO, Batxillerat i a persones adultes.

La regidora de l'àrea de Cultura de Vilablareix, Marta Fusté, ha explicat que l'equip de govern «vol que els nens i els adolescents estiguin preparats i puguin tenir les millors possibilitats en un futur pròxim». A més, Fusté ha afegit que les classes d'anglès també s'adrecen als adults perquè «puguin ser més competitius en l'àmbit laboral». En paral·lel, la regidora ha destacat que el consistori pretén «introduir altres activitats, com tallers de cuina, hores del conte a la biblioteca o colònies a països estrangers», amb l'objectiu de practicar l'idioma.

A part de les classes per impulsar l'anglès com a tercera llengua, l'Ajuntament de Vilablareix també promociona l'estudi de l'anglès a través de cursos al viver El Rusc per a aturats o per a empreses.

Prem per veure més contingut per a tu