Segueix-nos a les xarxes socials:

La fira multisectorial i ramadera de Sant Martirià obre la 37a edició

Banyoles acull el certamen anual, que inclou concursos morfològics de cavalls de tir i pura raça

La fira multisectorial i ramadera de Sant Martirià obre la 37a ediciójoan comalat

L'alumnat dels centres educa?tius del Pla de l'Estany va ser el primer, ahir al matí, a veure la 37a Fira de Sant Martirià, que es va inaugurar oficialment al vespre, al Parc de la Draga de Banyoles. Aquesta tarda, el conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Jordi Ciuraneta, visitarà el certamen multisectorial i ramader, en el qual destaquen els concursos morfològics de cavalls de tir i pura raça àrab i espanyola.

La cita anual dels professionals del sector agrari i ramader celebra, aquest matí, el concurs morfològic amb la participació de les categories de cavall de tir, híbrid i ase català. Després, és el torn del concurs de Carrussels i l'entrega del trofeu al millor ase català de la Fira de Sant Martirià 2015, en el IV Memorial Francesc Bosch Llorella. Durant tot avui i demà, es realitza una mostra de races autòctones dels països catalans, a més d'un mercat d'artesania i de la fira multisectorial.

El programa d'avui també inclou una estrena, la del concurs monogràfic de gallina pairal, que es complementa amb una taula rodona, col·loqui i trobada de criadors de «la gallina empordanesa». I des de les 10 del matí, es duu a terme la XXXV Monogràfica del gos d'atura català. Per a la nit s'han programat diverses actuacions musicals.

Concurs de cant de gall

Avui, a més del concurs morfològic, una demostració dels guanyadors del concurs de carrussels, exhibicions de diferents disciplines eqüestres, un especial de races autòctones del País Basc, el 4t concurs de cant de gall o una mostra de tractors, entre d'altres.

Prem per veure més contingut per a tu