Segueix-nos a les xarxes socials:

Publiquen una guia que marca 23 gorgues de la Garrotxa

Es poden descobrir amb mapes, fotografies i GPS

Publiquen una guia que marca 23 gorgues de la Garrotxadiari de girona

Les gorgues de la Garrotxa són el tema del nou títol de la col·lecció «Els Imperdibles de la Garrotxa», de Llibres de Batet. L'autor, Ramon Roura i Grabolosa, -ahir- va explicar que ha seleccionat 23 gorgues repartides en itineraris interessants. La idea -segons ell- és difondre l'existència d'indrets vinculats amb l'aigua que són poc coneguts i alhora fomentar el respecte als valors naturals i la propietat privada a través d'una guia.

«Pel maig del 20o8 - va recordar Roura-, es va acabar un període de sequera i em vaig dedicar a anar a voltar rieres i rius». Informàtic professional, va tenir la idea de fer un bloc que agrupés les fotografies i els camins que condueixen a les gorgues. Passats 8 anys, el bloc recull 90 gorgues i els camins que s'han de fer per arribar-hi. «El més atractiu -va indicar- és fer un recorregut» i va afegir que «per exemple per anar al Salt de l'Olla als Hostalets d'en Bas has d'anar al cami Ral i seguir la riera». Va explicar que el llibre titulat 23 gorgues i recorreguts d'aigua combina llocs molt coneguts com el Molí dels Murris a les Planes d'Hostoles, amb d'altres de poc coneguts.

A l'acte de presentació de la guia Àgata Losantos (representant de l'editorial) va indicar que el llibre serà presentat dissabte al matí al patí de l'Hospital Sant Jaume.

El llibre -segons va explicar- valdrà 20 € i es podrà comprar a totes les llibreries d'Olot i a l'oficina de turisme. Va destacar el disseny, els mapes, la fotografia i les indicacions per seguir-les amb GPS.

Prem per veure més contingut per a tu