13 de agost de 2016
13.08.2016

S'habilita un camí per a vianants que connecta Mas Cubell amb Cassà de la Selva

15.08.2016 | 07:07
Els operaris fent el desplaçament de la tanca de la calçada.

L'Ajuntament de Cassà ha finalitzat les obres d'adequació del camí per a vinanants que uneix la urbanització Mas Cubell amb la rambla Onze de Setembre o el carrer Marina. A partir d'aquest mes d'agost els veïns que van a peu a la urbanització a través del carrer Marina ho poden fer de forma més segura ja que s'ha desplaçat la tanca de la calçada lateral per tal que els vianants estiguin més protegits.
Amb aquesta actuació, de la qual també es beneficien els vianants que van al camí de les Gavarres, també s'ha millorat la senyalització horitzontal amb la incorporació de dos nous passos de vianants que permeten anar de la rambla Onze de Setembre al carrer Marina amb seguretat. La instauració de bandes rugoses i senyalització horitzontal de 40 km/h al tram del carrer on hi ha el camí per a vianants al costat fa que els vehicles redueixin la velocitat a aquest punt d'accés al poble.
Aquestes actuacions a l'entrada de Cassà venint de la C-65 permeten que els veïns facin a peu els 700 metres que uneixen la urbanització amb l'entrada del poble.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook