Segueix-nos a les xarxes socials:

La Fira de les Bruixes de Sant Joan les Fonts inclourà una caminada de zombis

La Fira de les Bruixes de Sant Joan les Fonts inclourà una caminada de zombisX.V.

Unes 200 persones vestides de zombis sortiran de l'Estada Juvinyà de Sant Joan les Fonts a les vuit del vespre del dia 1 d'octubre. Els zombis travessaran en processó el nucli antic i es dirigiran al pont d'accés als prats de les Corominas, on estarà ubicada la Fira de la Bruixeria. En aquest lloc està prevista una lluita simulada entre zombis i bruixes. Destinat a crear espectacle, el combat serà el pas previ a un sopar temàtic.

La caminada zombi tindrà una preparació prèvia a l'esplanada de la fira. En aquest lloc, des de les 12 del matí fins a tres quarts de 8 del vespre, els organitzadors de la zombie walk de Sitges maquillaran les persones que vulguin participar a la caminada. La caminada dels zombis serà un activitat de reforç a la presentació del llibre Alerta Z Ebola, de Xevi Vila.

Aquesta serà la principal novetat de la 11 edició de la Fira de les Bruixes, programada per als dies 1 i 2 d'octubre al Clot de l'Infern. La fira estarà centrada al mercat esotèric al Clot de l'Infern, on s'esperen les demostracions espontànies i sorpresives de cada any.

En aquest sentit, hi haurà els tradicionals Ball de Bruixes de la fira i el Ball de les Bruixes Folloneres de la colla Els Embruixats. Els visitants també podran gaudir de la tamborada de dissabte tarda amb els Dum Dum Dum.

També hi haurà tallers i conferències per aprofundir en temes tan variats com els registres akàshics, les energies i el cos humà. Les xerrades i presentacions de la fira tindran lloc a l'Estada Juvinyà.

A més dels zombis, l'onzena edició de la Fira de les Bruixes estarà dedicada especialment a la cultura del Perú. Hi haurà representacions de danses de la cultura peruana amazònica i andina durant tot dissabte en diferents llocs de la fira. Entre d'altres s'hi podrà veure el ritual de la Pacha Mama.

El segon dia, diumenge, començarà amb una recollida d'energia a càrrec de Sandra Bartrina del Centre ICATNA. També tindrà lloc la representació d'un conte infantil a càrrec de la bruixa la Pepeta Negra.

L'11a edició de la Fira de les Bruixes està pensada pel públic familiar. Està organitzada per l'Ajuntament i compta amb el suport de Rosa Collelldavall (la Dama Blanca), Nueva Orden Druida Sendero Verde, l'Escola Mariló Casals, les bruixes i bruixots santjoanencs, l'Escola de Belles Arts de Sant Joan les Fonts, el Casal d'Avis de Sant Joan les Fonts, el municipi de Sant Joan les Fonts i els Bruixots del Pirineus.

Prem per veure més contingut per a tu