Segueix-nos a les xarxes socials:

Queixes dels Mossos per sabates de "baixa qualitat" i amb plantilles foradades

Uspac reclama a la Direcció General de Policia un material adient per la feina que fan els agents i assegura que el seu uniforme no és modern

Queixes dels Mossos per sabates de "baixa qualitat" i amb plantilles foradadesuspac

El sindicat Uspac denuncia que les sabates de "xarol" que els Mossos d'Esquadra porten per treballar diàriament acaben destrossades amb el temps. El sindicat destaca que amb les noves sabates que acaben de rebre es troben que les "les plantilles interiors es desfan i cau tota l'escuma". Aquest no és el primer cop que el sindicat denuncia "la baixa qualitat del material de dotació", i recorden que no tenen sabates amb "protecció de punxades i aïllaments tèrmics".

El portaveu del sindicat, ?Miguel Milagros, diu que els agents dels Mossos d'Esquadra porten una uniformitat que té més de 30 anys "i se'ns diu que hem de ser una policia moderna". També assegura que "la resta de policies en tenen una amb cara i ulls i tenen uniformitats operatives".

Pel que fa a les sabates, des de l'Uspac recorden que els agents les porten posades en "torns de 12 hores, que són moltes hores i dies, i actualment durant anys als peus" i consideren "lamentable i una falta de respecte haver de portar aquest material de baixa qualitat, que pot produir llagues als peus".

Finalment, el sindicat reclama a la Direcció General de Policia que compri material policial "de qualitat" i que "comencin per canviar les sabates i botes". I és que, segons el sindicat policial, "la feina policial molts cops comporta caminar, córrer, grimpar, passar per camins, perill de punxades, rascades i estar molta estona dret".

Prem per veure més contingut per a tu