Gran afluència de públic a la fira del Pa i la Xocolata
L'escultura gregoriana «Set en 1» s'ha convertit en una estructura gegant de 60 quilos de xocolata en motiu dels 10 anys de l'esdeveniment
Sant Gregori es va convertir ahir en la «capital» del pa i de la xocolata. Tallers, exposicions, cursets i demostracions al voltant d´aquests dos productes van posar ambient als carrers de la localitat, que es va omplir de visitants. La fira va celebrar el seu desè aniversari amb una gran afluència de públic gràcies, en part, al fet que Sant Gregori va ser la setmana passada el plató del programa Divendres de TV3.
Per celebrar els deu anys de la Fira, diferents pastisseries del territori van convertir l´escultura gregoriana «Set en 1» en una estructura gegant de 60 quilos de xocolata. La fira també va comptar amb una quarantena de parades de menjar i artesania i amb una de les activitats que any rere any té molt d´èxit: el tradicional taller de piruletes de xocolata per a la mainada.
Temes
Més a Comarques
-
L'Espai Català Transfronterer rep sis projectes per optar a ajudes de 2,2 milions d'euros
-
El SAT Teatre Centre de Sant Joan de les Abadesses obre una campanya per captar socis i tenir un "coixí econòmic"
-
Els mercats setmanals tenen un paper clau per aconseguir un sistema alimentari més sostenible
-
Roses, Palamós i l'Escala acolliran les jornades Dones i Cuina Marinera