21 de novembre de 2016
21.11.2016

Mig centenar de persones protesten a Tossa per la consulta del port suspesa

La concentració convocada per l'Assemblea Nacional Catalana va rebre el suport de l'equip de govern però no de les entitats contràries al projecte

21.11.2016 | 00:42

Una cinquantena de persones va concentrar-se ahir al migdia a la plaça de l'Església de Tossa de Mar per protestar contra la suspensió judicial de la consulta que havia de servir per saber l'opinió dels ciutadans del municipi sobre el projecte de construcció d'un port esportiu de 424 amarradors i una zona hotelera i de xalets de luxe a la localitat. La concentració, que va tenir com a eslògan «No tenim por, volem votar», va ser convocada per la sectorial de l'ANC i va rebre el suport de l'equip de govern, però no de les entitats contràries al projecte.

L'alcaldessa, Gisela Saladich, va manifestar que espera que en un mes puguin votar i va reconèixer que aquesta situació «té el poble dividit». D'altra banda, l'oposició va donar suport a les entitats contràries al projecte i que van decidir recollir signatures en contra de la construcció del port. El secretari de l'associació Amics de Tossa, Jaume Lleonart, va explicar que estan a favor de la consulta, però que no van anar a la protesta perquè «no té res a veure» amb el problema.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook