El Club de Cuina DdG celebra un taller de postres en gotets al Mercat del Lleó
S'organitzaran més tallers seguint sempre tres premisses
El Club de Cuina DdG i l'Aula Gastronòmica del Mercat del Lleó van organitzar dissabte un taller de postres de cuina en gotets. L´activitat va consistir en dues sessions en format demostratiu de la mà de la professora Gemma Coflent. Els participants van poder preparar un gotet de mousse de torró, iogurt i bombó de músic; un de torró de crema, mousse de xocolata i escuma de caramel i un de torró i mascarpone amb crumble de sèsam negre.
El Club de Cuina DdG aviat farà més tallers seguint sempre tres premisses: l´ús de productes de proximitat, assequibles i amb receptes aptes per a celíacs.
Prem per veure més contingut per a tu
Més a Comarques
-
Detenen vuit persones a Girona per estafes amb el mètode del 'fill en problemes'
-
Mifas ajuda els afectats per un accident de trànsit a ser autònoms un cop tornen a casa
-
Més de 80.000 dispositius van estar exposats a un ciberatac a Girona el 2023
-
Les infermeres alerten d’un increment de consultes de nens que miren pornografia
Comentaris
Veure comentaris