DEFUNCIONS
Consulta les necrològiques d'aquest dimarts
La cuina vegana i macrobiòtica, al Mercat del Lleó
unes 25 persones van participar ahir en un curs per aprendre la base de la cuina macrobiòtica i com fer una cuina vegana sense patir carències o falta de nutrients. El taller va incloure la preparació de diferents receptes, entre les quals hamburgueses d'amarants i xampinyons, Kimpira de pastanaga i porro o massa de cigrons, entre altres. L'activitat es va realitzar a l'Aula Gastrònomica del Mercat de Lleó de Girona.
Prem per veure més contingut per a tu
Més a Comarques
-
Més de 80.000 dispositius van estar exposats a un ciberatac a Girona el 2023
-
Les infermeres alerten d’un increment de consultes de nens que miren pornografia
-
Banyoles aprova destinar més de dos milions d’euros a inversions
-
Denuncien l'agressió a un àrbitre per part d'un membre de la Canya durant un partit de futbol
Comentaris
Veure comentaris