Segueix-nos a les xarxes socials:

La filla de 13 anys l'acusa de violar-la i ell al·lega que el denúncia per venjança

Un veí de Vilallonga de Ter diu que la nena es vol revenjar perquè aquell dia li va recriminar que no havia fet les feines de casa

La filla de 13 anys l'acusa de violar-la i ell al·lega que el denúncia per venjança

L'Audiència de Girona ha jutjat aquest dimecres un veí de Vilallonga de Ter (Ripollès) que s'enfronta a 10 anys de presó per violar la filla de 13 anys. Els cas es remunta a l'estiu del 2014. Segons la fiscalia i l'acusació particular, el processat li va proposar a la seva filla mantenir relacions sexuals al·legant que no ho podia fer amb la mare perquè estava malalta.

Tot i que la menor s'hi va negar, l'home li va començar a fer tocaments als pits i als genitals i la va portar fins a l'habitació, on la va violar. Les acusacions sostenen que la menor no va oposar resistència "pel respecte que li imposava el seu progenitor". Al judici, l'acusat ha negat els fets i ha atribuït la denúncia a una venjança. Segons ha declarat a preguntes del seu advocat, tenia "molt mala relació" amb la dona i aquell dia es va discutir amb la filla perquè no havia fet les feines de casa que li pertocaven.

Prem per veure més contingut per a tu