Segueix-nos a les xarxes socials:

Una avaria en un tren de Renfe deixa 17 passatgers atrapats una hora al túnel de Toses

Una avaria en un tren de Renfe deixa 17 passatgers atrapats una hora al túnel de Toses

Disset passatgers anaven en el tren que va sortir de l´Hospitalet de Llobregat a les 18:19 hores, abans d´ahir. Volien anar cap a Puigcerdà, amb la Renfe, per la denostada línia de Rodalia R3. L´arribada estava prevista per a les 21:06 del vespre, però no van poder trepitjar l´estació de la capital de la Cerdanya fins tres hores més tard, a les 00:15. Quan va entrar al túnel de Tosses, a poca estona de la Molina, el comboi va dir prou. Una averia mecànica va deixar el passatge tancat durant una hora a dins del túnel; el maquinista va obrir les portes per garantir la correcta ventilació dels vagons i va explicar als passatgers que no es podrien moure fins que un altre tren acudís a remolcar-los, van explicar ahir fonts de la companyia.

És el que tenen els trajectes de via única: quan hi ha una incidència no hi ha cap altre traçat de recurs que ajudi a trobar una solució al problema. El comboi de suport va arribar pel sud, es va enganxar a la cua del tren avariat i el va remolcar fins a Planoles -estació que el tren de les 18:19 hores ja havia superat. Un cop allà, el passatge va baixar i es va enfilar a l´altre tren, que llavors sí, va transportar-los fins a Puigcerdà, expliquen des de l´operador ferroviari.

Problemes al matí

Però la cosa no va acabar aquí, segons publicava l´edició digital del diari Regió 7: ahir al matí, el primer tren que havia de sortir un quart de set del matí no ho va fer. La raó? En avariar-se el tren dijous a Tosses, faltaven trens, de manera que els passatgers que es trobaven a l´estació a primera hora van haver d´esperar fins a dos quarts de vuit, l´hora de sortida del segon tren del dia. A partir de llavors, però, els trens ja van començar a circular amb la freqüència prevista, va informar Renfe, que confiava poder complir els horaris amb normalitat la resta de la jornada.

Atropellament a Terrassa

D´altra banda, cap a 1/4 de 8 d'ahir a la tarda un tren va atropellar una persona entre les estacions de Terrassa Est i Sabadell Nord de la línia R4, cosa que va mantenir de moment interrompuda la circulació de trens que cobreixen aquest trajecte.

Prem per veure més contingut per a tu