Segueix-nos a les xarxes socials:

La Guàrdia Civil treu a subhasta una escopeta per 5.000 euros

?L'arsenal compta amb 261 armes i parteix de peces que estan valorades en 20 euros ?Un dels elements curiosos és un fusell anestèsic que s'utilitza per immobilitzar animals

La Guàrdia Civil treu a subhasta una escopeta per 5.000 eurosaniol resclosa

La Guàrdia Civil ha engegat una nova subhasta d'armes. La d'aquest any inclou un arsenal de 261. Cal destacar els preus d'aquesta venda, que van des dels 20 als 5.000 euros. L'arma més cara és una escopeta semiautomàtica Franchi. Es tracta d'un preu que fixa el seu propietari quan la deixa a la Guàrdia Civil perquè surti a subhasta.

L'arsenal està format per 261 armes, consta de 208 escopetes, 16 pistoles, 21 carrabines, cinc rifles, 10 revòlvers i un fusell anestèsic.

Aquesta arma és una de les curiositats d'aquesta subhasta del cos policial i que utilitzen com explica Eduardo Santamir, un dels membres d'Intervenció d'armes i explosius de la Comandància de Girona, per immobilitzar animals.

Una tasca que solen fer entitats o els ajuntaments, per exemple. Aquesta arma està valorada entre els 800 i els 1.000 euros.

El guàrdia civil, fent un repàs a l'armament que ahir va sortir a subhasta, destaca també un rifle que és una rèplica d'una arma antiga, però la qual, malgrat el seu aspecte històric, no té aquest valor monetari.

L'arsenal es pot veure a la comandància fins al 9 de juny de nou a una del migdia. I l'acte de subhasta es farà el dia 12 de juny a les dependències que es troben al carrer Emili Grahit.

Cal recordar que les armes arriben a mans de la Guàrdia Civil després que en la seva majoria els seus propietaris hagin entregat l'arma després que els ha caducat la llicència d'armes i que després de dipositar-les als policies i passat un any no les han tornat a reclamar. També hi ha alguna peça que prové de gent que es vol desprendre de l'arma. Enguany no n'hi ha cap que procedeixi de cap afer judicial.

Les armes que es quedin sense comprador, passat el temps corresponent, es destruiran. Es fondran.

La subhasta que es farà el dilluns 12 de juny serà amb la modalitat de plec tancat. El sistema de pagament per sobre tancat obliga els compradors a posar en un sobre el preu que estan disposats a pagar juntament amb el comprovant que han pagat a Hisenda el 25 per cent del preu que posin a l'arma.

Prem per veure més contingut per a tu