Dos cuiners gironins promocionen la gastronomia de la Costa Brava a Rimini
La gastronomia es va promocionar el cap de setmana passat al circ culinari Al Mèni de la ciutat italiana de Rimini. Dissabte i diumenge es va celebrar la quarta edició de l'esdeveniment culinari gastronòmic Al Mèni a Rimini, Itàlia, un mercat de producte local, demostracions de cuina i espais de street food, on dos cuiners gironins van participar en tallers amb l'objectiu de promocionar la cuina, el receptari i els productes gironins entre el públic gormand italià.
Els cuiners Jose Delgado, del restaurant Divinum de Girona, i Rafa Salinas, del restaurant Sa Lola de Blanes, ambdós restaurants membres del Club d'Enogastronomia del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, van elaborar tapes gastronòmiques inspirades en la Costa Brava per prop de quatre-cents assistents.
Organitzat per Massimo Bottura
El circ culinari Al Mèni és un esdeveniment organitzat pel xef internacional Massimo Bottura, del restaurant Osteria Francescana, segon millor restaurant del món segons la revista Restaurant, amb la col·laboració de Slow Food Emilia Romagna i l'associació Chef to Chef - Emilia Romagna Cuochi.
La participació en aquest esdeveniment gastronòmic s'emmarca en l'estratègia de promoció i difusió conjunta que el Patronat de Turisme porta desenvolupant amb Emília-Romanya els darrers mesos en matèria gastronòmica, amb l'objectiu d'impulsar productes turístics comuns en ambdues destinacions.
Temes
Més a Comarques
-
Gràfic interactiu: aquests són els municipis gironins amb més piscines
-
La Fundació Impulsa becarà a joves vulnerables del Gironès perquè estudiïn FP
-
Reclamen l’impuls del Tren-Tram entre Olot i Girona, amb parades a Banyoles o Serinyà
-
Hipra preveu tenir a la tardor una vacuna contra la covid adaptada a la variant JN.1