Segueix-nos a les xarxes socials:

Octubre negre a la demarcació

A banda del sinistre amb els quatre morts de Molló, una dona va morir en caure el seu vehicle per un desnivell

El mes d'octubre del 2017 és el que ha acumulat més accidents de trànsit Es tracta d'un període durant el qual han tingut lloc fins a nou sinistres amb víctimes mortals. En total, entre tots els accidents, hi ha hagut fins a 12 morts. I és que durant aquest mes hi va haver l'accident de trànsit de Molló en el qual en un sol succés van perdre la vida fins a quatre persones. Una xifra elevada.

També va produir-se un accident de trànsit amb una història d'espera al darrere. I és que el 20 d'octubre, un motorista va trobar el cotxe que conduïa una dona a la qual s'estava buscant des de feia tres dies. Va aparèixer bolcat al quilòmetre 3 de la carretera GI-514, al seu pas pel veïnat de Tomet. El vehicle va caure per un desnivell de set metres quan circulava en direcció a Medinyà i va quedar estimbat en una riera situada en aquest tram. La finada era veïna de Cervià de Ter i tenia 84 anys.

L'octubre ha estat el mes amb més accidents de trànsit i víctimes mortals, seguit d'un gener amb un total de set sinistres viaris amb finats. Un dels accidents també va partir d'una recerca a Masarac.Un matrimoni de Figueres va ser arrossegat el 27 de gener per una riuada quan travessava una passera sobre la riera de l'Aneti els cadàvers van aparèixer al cap d'uns dies.

Prem per veure més contingut per a tu