Els consumidors han de poder saber d'on surt el peix
Un dels temes que preocupa el sector pesquer des de ja fa un temps és la comercialització del producte i la seva traçabilitat. Tal com explica Antoni Abat, el president de la Federació Territorial de Confraries de Pescadors de Girona, «potser no ens vam cuidar al seu moment de posicionar més el nostre producte quan tocava i on tocava». Abad insisteix que és important que el consumidor sàpiga «d'on surt el peix que compra» i diu que faran una reunió per parlar-ne pròximament al febrer.
Prem per veure més contingut per a tu
Més a Comarques
-
L'Espai Català Transfronterer rep sis projectes per optar a ajudes de 2,2 milions d'euros
-
El SAT Teatre Centre de Sant Joan de les Abadesses obre una campanya per captar socis i tenir un "coixí econòmic"
-
Els mercats setmanals tenen un paper clau per aconseguir un sistema alimentari més sostenible
-
Roses, Palamós i l'Escala acolliran les jornades Dones i Cuina Marinera
Comentaris
Veure comentaris