Segueix-nos a les xarxes socials:

Cap càrrec de Ciutadans rep la invitació a l'acte

De les 42 atribucions que Ferran VII «el Desitjat» va consignar a la Policía General del Reino, l'embrió de la Policia Nacional, una consistia a «impedir las cuadrillas y reuniones tumultuarias que amenacen la tranquilidad de las ciudades y los caminos». Premonitòria, la cèdula signada pel monarca, tot i que des del 1824 ha plogut (i nevat) moltíssim.

L'anunciada absència de l'alcaldessa Madrenas va provocar que la màxima representació política del consistori recaigués en la regidora del PPConcepció Veray, a l'oposició. Va saludar-la protocol·làriament el comissari Francisco Pamplona. Fins aquí, cap sobresalt. Però, de Ciutadans, partit que acostuma a prodigar-se en aquesta mena de celebracions, no hi havia ningú «No hem rebut la invitació», precisaven, ahir, fonts de la formació.

Un detall que confirma el que està ben vist: les relacions PP-Cs viuen hores baixes. I a tenor d'allò que pronostica la demoscòpica electoral -un avenç fulgurant del partit d'Albert Rivera a Espanya en detriment dels de Mariano Rajoy-, de la desfeta dels populars el 21-D i, atenció, de la proximitat relativa de les eleccions municipals, que se celebraran el maig de 2019, les tensions entre dues forces que, sobretot a Catalunya, competeixen pel mateix espai polític, són faves comptades. L'anècdota viscuda ahir a la subdelegació és només el principi.

Prem per veure més contingut per a tu