Segueix-nos a les xarxes socials:

El Consorci de les Vies Verdes cedirà noves bicis adaptades

Adquireixen «handbikes», «trikes» i tàndems perquè les 10 unitats comprades el 2007 han quedat obsoletes

El Consorci de les Vies Verdes ha adquirit noves unitats de diversos models de bicicletes adaptades ( handbikes, trikes i tàndems). L'any 2017 havien adquirit 10 unitats que van repartir entre empreses del territori agents econòmics del Consorci per tal que les lloguessin a usuaris al mateix preu que lloguen les bicicletes convencionals. Amb els anys, han quedat obsoletes i ara, amb els nous models adquirits, pretenen tornar-les a cedir temporalment i gratuïtament entre els agents econòmics així com a organitzacions sense ànim de lucre del tercer sector de la província adherits al Consorci.

El passat 2 de febrer es va aprovar inicialment el nou reglament que regula la cessió d'aquestes bicicletes adaptades, els beneficiaris de les cessions, el termini (de 5 anys prorrogables a 5 més), les característiques dels béns i les obligacions, entre altres. L'edicte es va publicar al Butlletí Oficial de la Província de Girona (BOPG) el 13 de febrer i actualment es troba en procés d'informació pública.

Amb aquesta acció, el Consorci vol afavorir l'ús de les Vies Verdes entre el col·lectiu amb algun tipus de problemàtica funcional.

Prem per veure més contingut per a tu