Segueix-nos a les xarxes socials:

Setanta-cinc joves de la Selva han millorat l'anglès als Estats Units, Gran Bretanya o Irlanda

El Fons Riera Gubau ofereix beques d'estiu per perfeccionar l'idioma des de fa dotze anys

Setanta-cinc joves de la Selva han millorat l'anglès als Estats Units, Gran Bretanya o Irlandadiari de girona

La Fundació Catalana per a l'Aprenentatge de l'Idioma Anglès i l'Educació de l'Anglès que gestiona el Fons Riera Gubau va entregar dissabte diplomes a 75 joves de la Selva que, a l'estiu, van estudiar becats a l'estranger.

L'acte va comptar amb l'assistència del vicepresident de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, que es va referir a les beques com «una oportunitat per tornar al país l'aprenentatge obtingut a l'estranger». L'alcalde de Santa Coloma de Farners, Joan Martí, i el director dels Serveis Territorials d'Ensenyament, Martí Fonalleras, també van participar en l'entrega de diplomes als 75 joves que han millorat el seu nivell d'anglès als Estats Units, Gran Bretanya i Irlanda.

Per a Aragonès, aquesta iniciativa representa per als joves de la Selva «una possibilitat perquè acabin impulsant iniciatives empresarials en el futur». El vicepresident també va animar les joves becades, que van ser majoria, a «no deixar-se trepitjar» i «a batallar» per acabar «dirigint el país, les institucions i l'economia». L'alcalde també va destacar l'«important treball de la Fundació per permetre donar visibilitat i atorgar un segell d'excel·lència als joves del municipi».

Durant els dotze anys de vida de la Fundació, s'han lliurat 1.585 beques valorades en més de quatre milions d'euros perquè estudiants de Santa Coloma de Farners i de la Selva aprenguin anglès a l'estranger. També hi ha 75 alumnes que han pogut cursar Batxillerat, estudis de grau o màsters universitaris als Estats Units, i fins a 367 joves han realitzat cursos intensius d'estiu en acadèmies d'anglès de Santa Coloma.

A partir del febrer s'obrirà, de nou, la convocatòria per realitzar cursos d'estiu a l'estranger i fins al maig es podran inscriure a les beques universitàries.

Prem per veure més contingut per a tu