Segueix-nos a les xarxes socials:

Quinze persones desallotjades i sis de ferides en un incendi en una casa d'Olot

Com a conseqüència del foc caldrà apuntalar una de les parets del pis sinistrat

Incendi amb ferits en un pis d'Olot

10

Incendi d'habitage a Olot.

Quinze persones han estat desallotjades, entre les quals sis han hagut de ser trasllades amb ferides de caràcter lleu -entre ells algun menor d'edat- a l'Hospital d'Olot i de la Garrotxa per causa de l'incendi que s'ha declarat aquest matí en el primer pis d'una casa de planta baixa de dos pisos amb el número 76 de l'avinguda Santa Coloma.

Els ferits han estat afectats per inhalació de fum i algun d'ells per contusions, ja que algun hauria saltat des del primer pis pel foc.

El foc ha afectat l'estructura de l'edifici de tal manera que els arquitectes municipals han valorat que s'haurà d'apuntalar una de les parets de la casa. Els Serveis d'Emergències Mèdiques (SEM) i de Benestar Social han tractat les persones desallotjades en l'aparcament del supermercat situat al costat de l'edifici afectat.

David Quintana, sots cap de guàrdia, dels Bombers de la Generalitat ha explicat que l'avís ha entrat pel 112 a les 8:47 hores. La primera dotació a arribar ha estat la del Parc de Bombers d'Olot. Els bombers s'han trobat que els habitants de la casa ja eren al carrer. Testimonis han apuntat que les persones que han patit el sinistre han estat ajudades per vianants.

Els bombers s'han trobat amb un foc totalment desenvolupat a la planta primera, sobretot al menjador. El fum s'ha propagat per la planta segona i ha afectat l'estructura de formigó.

Els bombers primer han apagat les flames i després han procedit ha baixar la temperatura dels murs per poder ventilar les dependències més afectades.

Han intervengut tres parcs de bombers amb tres camions, un autoescala i dos vehicles lleugers. També hi ha estat la Policia Municipal, els Serveis d'Emergències Mèdiques i els Mossos d'Esquadra.

Prem per veure més contingut per a tu