Segueix-nos a les xarxes socials:

Unes 600 persones se sumen a l'acte de comiat de Jordi Compte a Olot

En els parlaments es va recordar la capacitat que tenia per establir vincles d'amistat

Unes 600 persones se sumen a l'acte de comiat de Jordi Compte a Olot

Unes 600 persones es van reunir ahir al vespre en l'acte de comiat a Jordi Compte (1969-2019), que va tenir lloc als camps de futbol de l'Escola de Futbol Garrotxa. Compte va ser president de la Penya Blaugrana Almogàvers Garrotxins entre el 2006 i el 2014 i va morir fa uns dies arran d'una malaltia.

Abans de començar, centenars de persones van signar en el llibre de condols que l'organització havia muntat a l'entrada del recinte.

Tot seguit, damunt la gespa i amb el fons de la muntanya de Sant Miquel del Mont per una banda i el Puigscalm per l'altre, un duet musical va interpretar balades i cançons dels vuitanta i dels noranta.

A les 19 hores, les persones que havien compartit vivències amb Jordi Compte van pujar al cadafal per parlar. En un dels recordatoris, un amic va recordar que, el 1997, Compte estava entre les vuit persones que van fundar la penya Almogàvers al bar Allen d'Olot. Es tracta d'una penya oficialitzada pel Futbol Club Barcelona el 2010 que és considerada com una de les entitats amb més influència social de la Garrotxa.

Més enllà del seguiment d'esdeveniments esportius, la Penya Almogàvers és present en actes festius i infantils d'Olot i els pobles de la comarca sobretot a través del seu gegant Clam.

A part de les seves qualitats organitzadores, van recordar la capacitat que tenia per construir amistats. «Trobava un noi sol al treball i al cap de poc el convidava als actes de la penya per passar-ho bé amb gent», va recordar un familiar. «Amb tothom qui tocava establia una relació i un vincle», va afegir.

Mentre el crepuscle baixava del Puigsacalm, va tenir lloc un acte final de música, flors i focs que va concloure l'homenatge.

Prem per veure més contingut per a tu