Un jove futbolista de 29 anys de Llagostera va morir ahir en un accident de trànsit mentre anava en bicicleta. El sinistre va produir-se en una pista forestal del massís de les Gavarres. Els serveis d'emergències no van poder fer res per salvar-li la vida perquè quan hi van arribar ja era mort. Aquest és el primer accident de trànsit mortal de l'any a les comarques de Girona.

El succés va tenir lloc pels volts de la una del migdia en una pista forestal de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura. El ciclista va sortir de la via, va caure i va morir. Un company del jove que estava fent la ruta amb ell el va trobar estès a terra, ja mort, i va alertar el telèfon d'emergències 112.

Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels Bombers i tres ambulàncies del SEM. La policia investiga el fatal accident que ha trasbalsat la població de Llagostera.

El difunt es deia Walid Kamar Mimoun, vivia a Llagostera i era d'origen marroquí. Era conegut a la població en l'àmbit esportiu: actualment jugava a futbol al Club de Futbol Base de Llagostera i anteriorment havia estat integrant de la Unió Esportiva Llagostera-Costa Brava.

Ahir, les mostres de condol van ser presents a les xarxes socials i el Club de Futbol Base de Llagostera va emetre una nota de condol, tot recordant que era un jove molt estimat i amant de l'esport. En l'escrit, l'entitat esportiva va subratllar que el difunt va ser un dels primers a formar part del club esportiu, que es va crear fa tres anys a la població del Gironès.

També van destacar les ganes de jugar de Walid, que «degut a una inoportuna lesió, es va haver d'apartar momentàniament de la pràctica del futbol, la seva gran afició. Però el seu enorme esperit de superació i les ganes de tornar a compartir el vestidor amb els seus companys el van portar novament al camp», van destacar. El club va donar també el condol a la família i amics.

La Unió Esportiva Llagostera-Costa Brava també va fet un tuit on deia que s'unien al «condol del @basellagostera i familiars i amics per la mort del jugador Walid Kamar Mimoun, exfutbolista de la UE Llagostera. Tot el nostre suport i una forta abraçada. DEP.».

Finalment, l'Ajuntament de la població també va unir-se als missatges, i a Twitter va mostrar el seu condol a la família i amics del jove mort en accident aquest dissabte al migdia.