Segueix-nos a les xarxes socials:

Dos pacients de la residència Palafrugell Gent Gran dona positiu en coronavirus

Una altre resident del centre i onze membres del personal estan aïllats a l'espera dels resultats

Dos pacients de la residència Palafrugell Gent Gran dona positiu en coronavirus· DdG

Dos pacients de la Fundació Palafrugell Gent Gran ha donat positiu en la prova del coronavirus i una altra resident i onze membres del personal es troben aïllats a l'espera dels resultats de les proves.

Així ho ha confirmat el centre geriàtric, després de ser preguntats sobre la situació i precisant que els tres pacients ingressats estan aïllats en habitacions individuals.

D'altra banda, i segons ha pogut saber Diari de Girona, s'haurien produït queixes entre el personal del centre per la falta de recursos: mascaretes de d'un sol ús que haurien de reutilitzar durant un mes -amb el nom de cada treballador i la data d'entrega apuntats a un lateral- i una mateix bata de roba i una mascareta que s'anirien passant tot els auxiliars sanitaris que entren a visitar la pacient contagiada amb el Covid-19. També A més, també s'haurien produït queixes entre els familiars dels pacients ingressats per la falta d'informació per part de la residència.

Per la seva part, la Fundació assegura que tot i que inicialment si que es va donar una mascareta d'un sol ús a cada treballador i se'ls va demanar ser «curosos» amb aquest material, asseguren que actualment cada membre del personal en te una de tela, una bata i un equip de protecció propi.

La Fundació Palafrugell Gent Gran compta amb una cinquantena de treballadors i uns 150 pacients.

Prem per veure més contingut per a tu