Segueix-nos a les xarxes socials:

Localitzen una bengala francesa de maniobres militars a la platja de Pals

Es tracta d'una balisa senyalitzadora de la marina Una unitat dels TEDAX la va desactivar en el mateix lloc on es va trobar

Localitzen una bengala francesa de maniobres militars a la platja de PalsACN

Els Mossos d'Esquadra, ahir divendres, van localitzar una bengala de maniobres militars a la platja de Pals. Una trucada anònima a la Policia Local del municipi va alertar de la troballa a dos quarts de dues del migdia de divendres, dia 24 d'abril.

De seguida van avisar els Mossos d'Esquadra i la unitat dels TEDAX de Girona s'hi va desplaçar per desactivar-la. Es tractava d'una balisa senyalitzadora de maniobres militars que utilitza la marina francesa. El temporal dels últims dies hauria estirat aquest artefacte fins a la sorra de la platja gironina.

Una balisa conté diversos productes químics, com ara sofre, i produeix fum i cremades perilloses. Per aquest motiu, els agents la van desactivar al mateix lloc on la van trobar.

La Policia Local de Pals va establir un perímetre de seguretat i una unitat dels Bombers i una altra del SEM es van desplaçar fins al lloc dels fets de forma preventiva.

La maniobra de desactivació va durar pocs minuts i a tres quarts de cinc de la tarda els agents ja havien aconseguit desactivar l'artefacte.

Prem per veure més contingut per a tu