Segueix-nos a les xarxes socials:

La Diputació de Girona invertirà més de dos milions d'euros a promoure l'esport

Les subvencions van dirigides a ajuntaments, entitats esportives, centres educatius i esportistes d'elit

La Diputació de Girona ha obert la convocatòria de subvencions per a aquest 2020 per a la promoció i el foment de l'activitat física a les comarques gironines. Enguany està previst que s'hi destinin 2.083.000 euros (una xifra lleugerament superior a la de l'any passat), que aniran dirigits a ajuntaments, entitats esportives, consells esportius, centres educatius i esportistes de primer nivell. Segons va informar l'organisme, els ajuts engloben cinc programes després de la creació del Programa de Suport als Ambaixadors de l'Esport Gironí, adreçat a esportistes que participen en competicions de màxim nivell i que, a més de projectar la demarcació cap a l'exterior, ajuden a promoure l'activitat física entre la població gironina.

A més, s'ampliarà a tot tipus de paviments esportius la línia de suport que, en la passada convocatòria, únicament incloïa la renovació de la gespa artificial dels camps de futbol municipals. Se'n beneficiaran espais com els pavellons poliesportius, les piscines o les pistes de gel.

Les sol·licituds per a aquestes subvencions ja es poden presentar ara i fins a la data que indiqui la convocatòria de cada programa, sempre que, quan expirin els terminis, no es mantingui l'estat d'alarma decretat actualment pel Govern d'Espanya arran de la crisi sanitària causada per la covid-19. El programa en el qual es destinen més diners (1.050.000 euros) i del qual es beneficien el 85% dels consistoris gironins és el de «suport als municipis per a la promoció i el foment de l'activitat fisicoesportiva i l'esport a les comarques gironines».

Prem per veure més contingut per a tu