Segueix-nos a les xarxes socials:

El Patronat aposta per regalar turisme de proximitat per Nadal

Ha engegat una campanya per promocionar el territori a través de 110 «paquets regal»

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona ha engegat una campanya per promocionar el territori a través de 110 paquets regal. Aprofitant les festes de Nadal, ha obert una pàgina web on s'inclouen propostes i experiències que van des dels dos euros fins als més de 300. S'hi poden trobar escapades, menús degustació, activitats a la natura, tastos singulars, experiències de benestar, visites culturals o batejos de golf, entre d'altres. La campanya, que s'ha batejat amb el nom Regala moments a la Costa Brava i el Pirineu de Girona, s'adreça al públic català amb l'objectiu d'impulsar el turisme de proximitat i la descoberta del territori. Tots els paquets regal tenen validesa fins al desembre del 2021.

La campanya turística es va engegar ahir i durarà fins a finals de gener. L'objectiu, concreta el Patronat, és «contribuir a reactivar l'activitat al sector turístic de la demarcació i promocionar la diversitat de productes i serveis que ofereix la destinació».

Set productes

Els diferents productes i paquets regals s'han agrupat per interessos, i n'hi ha set de diferents: escapades, restaurants, enogastronomia, salut i benestar, cultura, golf i natura activa.

Prem per veure més contingut per a tu