Segueix-nos a les xarxes socials:

Jordà alerta que si ERC no guanya hi pot haver una sociovergència al Govern

La cap de llista republicana per Girona diu que ara és el moment de «deixar enrere els discursos estèrils i les grans gesticulacions»

Jordà alerta que si ERC no guanya hi pot haver una sociovergència al Govern

ERC va presentar ahir la seva candidatura per Girona a les eleccions que està encapçalada per la consellera d'Agricultura, Teresa Jordà i compta amb Sergi Sabrià, Anna Caula i Bartomeu Compte en els primers llocs de la llista. «Ara és l'hora de deixar enrere els discursos estèrils i les grans gesticulacions», va advertir Jordà, que també va considerar que cal deixar d'omplir els mitjans «de titulars fàcils» que només porten a decepcions, especialment en un moment tan difícil com l'actual. A més, va advertir que, si Esquerra no és la llista més votada, hi ha el risc que JxCat pacti amb el PSC hi hagi una «sociovergència» com a la Diputació de Barcelona.

En un acte a les nou del matí als Jardins de la Infància de Girona, Jordà va considerar que és el moment de «tornar a teixir complicitats» internes entre el moviment, des del PDeCAT fins a la CUP, i va considerar que ERC és l'únic partit que pot liderar aquest procés. De la mateixa manera, Jordà va destacar que els republicans representen «el compromís amb les llibertats col·lectives i individuals» i també amb la lluita per aconseguir una República catalana «per a tothom, des d'una perspectiva social, ecologista i feminista». Jordà, doncs, va manifestar que ERC «vol ser l'eina més eficaç» cap a la República, per tal que aquesta «ajudi a millorar la vida de la gent» i, per tant, a revertir «les conseqüències socials i econòmiques derivades de la pandèmia». «Som els que fan que passin coses», va garantir. Mentrestant, però, va assegurar que cal «un govern efectiu» que treballi «per la gent del país» i per seguir «musculant la força independentista».

Prem per veure més contingut per a tu