Segueix-nos a les xarxes socials:

Dos encaputxats atraquen i roben en una benzinera d'Olot

Els Mossos detenen un dels assaltants i busquen l'altre lladre que va amenaçar l'empleat amb armes blanques

Dos encaputxats van atracar dijous a primera hora del matí una benzinera d'Olot. Els Mossos d'Esquadra d'Olot van aconseguir arrestar un dels assaltants poc després dels fets. Es tracta d'un jove de 20 anys, veí de la ciutat i de nacionalitat marroquina. A qui acusen d'un robatori amb violència i intimidació en l'establiment.

Els fets es van desencadenar pels volts de dos quarts de set del matí, quan els Mossos van rebre l'avís d'un robatori amb violència en una benzinera, situada a peu de la carretera de Santa Pau, al terme d'Olot.

Dos homes van entrar amb el rostre tapat a dins de la benzinera i van amenaçar amb un podall i un ganivet el dependent.

El treballador es va enfrontar amb els lladres i van forcejar. Tot i això, els lladres, que el van arribar a agafar pel coll i amenaçar amb un ganivet, van poder-se emportar el botí, segons fonts policials.

Van aconseguir emportar-se diners de la caixa -uns 150 euros, tabac i un telèfon mòbil. Després van fugir corrents del lloc dels fets.

La benzinera compta amb càmeres de videovigilància, una eina útil per a la policia a l'hora de resoldre els fets.

Els Mossos d'Esquadra després dels fets van obrir una investigació per aconseguir localitzar els autors dels robatori amb violència i el mateix dijous, cap a quarts de deu del matí, van poder arrestar un dels lladres, un jove de 20 anys, veí de la ciutat i de nacionalitat marroquina.

La investigació segueix oberta a l'espera d'arrestar el segon implicat en l'atracament.

Un lladre reincident

El jove detingut pels Mossos d'Olot aquest dijous pels fets de la benzinera és conegut per la policia. Compta amb diversos antecedents policials i ha protagonitzat robatoris violents els últims mesos a la capital de la Garrotxa.

És un jove que viu a la ciutat i que, després de cometre dos robatoris violents fa unes setmanes enrere, va acabar ingressant a presó. Poc després en va sortir i aquest seria el primer robatori que la policia li ha pogut atribuir de nou. Els dos fets pels quals va entrar llavors a presó inclouen un robatori violent a una dona d'edat avançada al centre d'Olot. Va cometre presumptament una estrebada amb violència que va deixar la dona molt atordida.

L'endemà, el mateix jove va cometre, presumptament, un altre robatori amb intimidació i violència. Va amenaçar una persona amb un ganivet al coll i el va atracar. Ara, amb el de la benzinera, ha afegit un nou antecedent policial al seu llistat de fets delictius.

Prem per veure més contingut per a tu