Segueix-nos a les xarxes socials:

Rècord de vacunacions a Girona en un dia

Dimarts Salut va injectar més de 13.000 dosis, la xifra més alta des del 30 d'abril

Rècord de vacunacions a Girona en un dia

La Regió Sanitària de Girona va batre un nou rècord de vacunació en un dia, segons el darrer balanç de Salut. Concretament, dimarts es van posar 13.379 vaccins i d’aquests, 7.598 van ser primeres dosis i 5.781, segones. La dada contrasta amb les 4.669 que es van posar dilluns, menys de la meitat.

L’últim dia que s’havia assolit la xifra més alta va ser el 30 d’abril, quan se’n van posar 11.054. La vacunació a la població de 45 a 49 anys ha fet augmentar especialment el nombre global. En un dia, la cobertura de primeres dosis ha passat del 6% al 12%.

Respecte a les darreres dades, el nombre de positius va pujar un 60% respecte al dia anterior i hi havia un crític més després de dies a la baixa i el nombre global d'hospitalitzats es va mantenir. Els indicadors de contagi van seguir baixant i no es va sumar cap nova mort.

Finalment, la Garrotxa la setmana passada encara es mantenia amb una incidència de casos molt elevada. D’aquesta manera, seguia la dinàmica negativa que havia experimentat durant la pandèmia. Malgrat tot, aquests darrers dies s’ha confirmat la davallada de positius i el risc de rebrot, tal com han confirmat experts a Twitter, i gràcies a això la davallada dels indicadors de contagi ha sigut general a tot Girona.

Consulta tota la informació relacionada amb el coronavirus
Prem per veure més contingut per a tu