Segueix-nos a les xarxes socials:

El testimoni d'alguns turistes britànics acabats d'arribar a l'aeroport de Girona

El testimoni d'alguns turistes britànics acabats d'arribar a l'aeroport de GironaDavid Aparicio

El testimoni d'alguns turistes britànics acabats d'arribar a l'aeroport de Girona i que venen a passar les vacances a la Costa Brava i a altres punts de la geografia catalana.

Caroline i Jemima «No ens fa por la covid»

Caroline i Jemima «No ens fa por la covid»

A punt de passar una setmana de vacances a Begur, on la seva família ve des de fa 25 anys, la Caroline i la seva filla, Jemima, no estan espantades per la covid. «No estem preocupades», assenyala la Caroline, que només vol gaudir del sol perquè el temps a Anglaterra «és terrible».

Chloe i Karen «Amb la covid és una mica estressant»

Chloe i Karen «Amb la covid és una mica estressant»

La Chloe i la Karen han vingut amb un grup de disset amics, amb qui han llogat una masia a Bordils per passar uns dies de desconnexió. Admeten que amb la covid la preparació ha estat més difícil, «perquè havíem de fer moltes coses». Al final, però, se n’han sortit.

Josh, Elise i Abbie «Ens hem recuperat de la covid»

Josh, Elise i Abbie «Ens hem recuperat de la covid»

En Josh va passar la covid fa poques setmanes, però ara ja està recuperat i per això ha pogut venir de viatge amb la seva família (a la foto, amb la seva mare i la seva germana). Tot i aterrar a Girona, passaran les vacances a Barcelona, on li fa una especial il·lusió veure el Camp Nou.

Prem per veure més contingut per a tu