Segueix-nos a les xarxes socials:

L’Ajuntament d’Olot aprova la cessió de la Providència

La fundació la Fageda serà l’encarregada d’impulsar el projecte, que vol donar resposta als joves que han quedat fora del sistema educatiu

L’Ajuntament d’Olot aprova la cessió de la Providència

El ple de l’Ajuntament d’Olot del dijous passat va donar llum verda a l’inici del procés de cessió de l’edifici de la Divina Providència a la Fundació La Fageda. Aquesta serà l’entitat que impulsarà el projecte de l’Escola de Noves Oportunitats, una iniciativa que ajudarà 385 joves garrotxins majors de 14 anys que no tinguin estudis i no trobin feina. D’aquests, un 40% no tenen recursos. L’ens olotí fa temps ja va anunciar que el centre s’instal·laria a La Providència, que el Bisbat de Girona va cedir a l’Ajuntament.

Per posar en marxa aquest projecte formatiu, la Fundació La Fageda va sol·licitar a l’Ajuntament d’Olot poder disposar d’un espai on poder fer realitat el projecte. Aquest dijous, al ple de l’Ajuntament d’Olot d’aquest mes d’agost es va aprovar la cessió de les instal·lacions a La Fageda. Va ser amb els vots a favor de l’equip de govern de JuntsxCat, l’abstenció d’ERC i el PSC i els vots en contra del grup municipal de la CUP. D’aquesta manera s’inicia el procés de cessió de l‘edifici de la Divina Providència per a la posada en marxa de l’Escola de Noves Oportunitats, que oferirà itineraris formatius llargs i personalitzats amb un acompanyament personal al llarg de tota la trajectòria dels joves per tal que puguin retornar al sistema educatiu o bé que es puguin inserir laboralment. La previsió és que alguns dels serveis que prestarà l’escola puguin entrar en funcionament el període 2022-2023.

Prem per veure més contingut per a tu