Segueix-nos a les xarxes socials:

CaixaBank farà regals de Nadal a 400 infants de les comarques gironines

L’entitat treballarà amb setze entitats de la província en la iniciativa solidària «L’Arbre dels Somnis»

CaixaBank ha presentat una nova edició de la iniciativa solidària L’Arbre dels Somnis, que pretén oferir regals de Nadal a més de 25.000 nens i nenes en situació de vulnerabilitat. A la província de Girona, l’acció s’organitza en col·laboració amb setze entitats del territori i beneficiarà a 400 nens de les comarques gironines.

L’entitat financera ha organitzat la quarta edició d’aquest programa, obert a tots els clients de l’entitat, empleats i a tots els integrants del programa de Voluntariat de CaixaBank. Al costat de 400 entitats socials de totes les províncies d’Espanya, es coordinarà la recepció de les cartes elaborades pels nens i nenes i es gestionarà el lliurament a cadascun dels participants a través de la xarxa de més de 6.000 oficines de CaixaBank repartides per tot el territori o de manera telemàtica.

A Girona, concretament, l’acció es desenvolupa en col·laboració amb Càritas Girona, La Bisbal, l’Escala, Lloret de Mar, Baix Ter – Verges, Roses i Blanes, Esplai Garbuix, Salesians Girona, Suara, Ksameu, Casal dels Infants, Fundació Heka, Ajuntament de Vidreres, CRAE Sant Feliu – Fundació Resilis i també Creu Roja Palamós.

Prem per veure més contingut per a tu