CaixaBank ha presentat una nova edició de la iniciativa solidària L’Arbre dels Somnis, que pretén oferir regals de Nadal a més de 25.000 nens i nenes en situació de vulnerabilitat. A la província de Girona, l’acció s’organitza en col·laboració amb setze entitats del territori i beneficiarà a 400 nens de les comarques gironines.

L’entitat financera ha organitzat la quarta edició d’aquest programa, obert a tots els clients de l’entitat, empleats i a tots els integrants del programa de Voluntariat de CaixaBank. Al costat de 400 entitats socials de totes les províncies d’Espanya, es coordinarà la recepció de les cartes elaborades pels nens i nenes i es gestionarà el lliurament a cadascun dels participants a través de la xarxa de més de 6.000 oficines de CaixaBank repartides per tot el territori o de manera telemàtica.

A Girona, concretament, l’acció es desenvolupa en col·laboració amb Càritas Girona, La Bisbal, l’Escala, Lloret de Mar, Baix Ter – Verges, Roses i Blanes, Esplai Garbuix, Salesians Girona, Suara, Ksameu, Casal dels Infants, Fundació Heka, Ajuntament de Vidreres, CRAE Sant Feliu – Fundació Resilis i també Creu Roja Palamós.