Segueix-nos a les xarxes socials:

Desmantellen dos cultius de marihuana a Torroella i Agullana

Els Mossos d'Esquadra detenen cinc persones i comissen unes 1.900 plantes, dos quilograms de cabdells secs i 6.000 euros

This browser does not support the video element.

Desmantellen dos cultius de marihuana a Torroella i AgullanaMossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han desmantellat dos cultius de marihuana a Torroella de Montgrí i Agullana en tan sols dos dies. Aquesta és una mostra més de la lluita contra aquest tipus d'activitat il·legal que porten a terme els cossos policials destinats a la província.

Com a resultat dels dos dispositius, han arrestat cinc persones que es trobaven en un mas i una casa que tenien la llum punxada per alimentar les dues plantacions.

En total han comissat unes 1.900 plantes, dos quilograms de cabdells secs i 6.000 euros. En el mas de Torroella de Montgrí és on van intervenir més droga i els diners.

Els arrestats són tres homes i dues dona d’edats compreses entre els 24 i 47 anys a qui acusen de ser presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues i un delicte de defraudació de fluid elèctric. Tots ells després de declarar davant del jutge han quedat amb llibertat amb càrrecs.

Desmantellen dos cultius de marihuana a Torroella i Agullana en dos dies

9

L'1 i 2 de juny

El primer dels casos és el que ha portat la Comissaria de la Bisbal d’Empordà. La investigació es va iniciar a principis del mes de maig quan els Mossos de la unitat d’investigació van tenir coneixement que podia haver-hi una plantació interior de marihuana en un mas de Torroella de Montgrí.

Fetes les indagacions, els agents ho van poder corroborar. El dia 1 de juny, el jutjat d’instrucció de la Bisbal va autoritzar l’entrada i escorcoll a l’habitatge, en el qual van participar agents de la Unitat d’Investigació, Seguretat Ciutadana i l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO).

Durant l’entrada van localitzar un total de 1.233 plantes de marihuana en avançat estat de floració, dos quilos de cabdells secs i 6.000 euros en efectiu empaquetats i amagats dins d’un armari. Els tècnics de la companyia elèctrica també van comprovar que hi havia una doble escomesa sense passar pel comptador i, per tant, alimentaven la plantació de forma il·legal.

Hi havia 6.000 euros en efectiu empaquetats i amagats dins d’un armari

Els investigadors en aquest cas van detenir dos homes i una dona com a presumptes autors dels delictes contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric.

L'endemà, el cos policial va fer dos detinguts més a Agullana pels mateixos delictes. En aquest cas, els agents de la comissaria de Figueres han gestionat el cas i també durant el mes de maig, van tenir coneixement de l’existència d’una plantació en una casa.

Cap a dos quarts de vuit del matí del dia 2 de juny els agents de la Unitat d’Investigació juntament amb l’ARRO van realitzar una entrada i perquisició, amb autorització judicial, en un domicili del carrer Puig de Ram. Com a resultat, els agents van localitzar 646 plantes de marihuana d’uns dos metres d’alçada i tots els aparells necessaris per al cultiu.

Davant les evidències, els Mossos van detenir els responsables de la plantació interior, un home i una dona també per un delicte contra la salut pública i un de defraudació de fluid elèctric.

En aquest cas, els tècnics de la companyia elèctrica també van localitzar que tenien la llum punxada i van procedir a la seva desconnexió.

Prem per veure més contingut per a tu