Segueix-nos a les xarxes socials:

Justícia renova els ordinadors a la cúpula judicial dels jutjats gironins

El Departament ha incorporat 207 aparells a la província gironina gràcies als fons d’ajuda europeus

El Departament de Justícia està en ple procés de renovació de l’equipament informàtic del personal de la cúpula dels jutjats, que integren magistrats, jutges, lletrats, fiscals i metges forenses. A la província de Girona ja ha repartit 207 ordinadors portàtils, dels quals 118 s’han lliurat als jutjats de Girona, 8 a Olot, 3 a Puigcerdà, 3 a Ripoll i 5 a Santa Coloma de Farners. Més enllà del repartiment a comarques gironines, el Departament també ha lliurat equipament a la resta del territori català. A Tarragona se n’han repartit 119, a Lleida 108 i a Barcelona per ara se n’han distribuït 591. Encara en falten 1.595 per repartir

Aquesta renovació de mitjans és possible gràcies alsfons europeus Next Generation, i arreu de Catalunya es repartiran 2.152 portàtils, dels quals ja se n’han canviat 1.180, quasi el 55% del total. Actualment, Justícia està lliurant el material informàtic a Barcelona comarques i, en acabar, es farà a Barcelona ciutat, el Palau de Justícia i la Ciutat de la Justícia. En algunes seus de Barcelona ja es va fer a l’inici del desplegament, el passat abril, com per exemple, part del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, situat a la Gran Via, 56, així com la Fiscalia, etc.

El procés de renovació s’ha fet de manera individualitzada per a cada usuari, amb una durada d’entre una i dues hores per a cada equip, en funció del volum de la documentació per traspassar que l’usuari tingués a les seves unitats.

Prem per veure més contingut per a tu