Segueix-nos a les xarxes socials:

Atrapen un home saquejant un camió a l’AP-7 a Vilademuls

Els Mossos enxampen un dels quatre sospitosos de robar productes de cosmètica per un valor de 4.500 euros

Els Mossos d’Esquadra han atrapat in fraganti un home que havia saquejat productes de cosmètica d’un camió a l’àrea de servei de l’AP-7 a Vilademuls (Pla de l’Estany).

A la matinada del divendres 12 d’agost un testimoni dels fets va trucar al telèfon d’emergències 112 alertant que uns homes estaven carregant una furgoneta blanca amb productes sostrets del camió. Dues patrulles van desplaçar-se fins al lloc dels fets i, en arribar-hi, es van trobar amb una furgoneta i quatre homes a l’interior, tots vestits de fosc.

La fugida

Tan bon punt es van adonar de la presència de les dues patrulles, tres dels sospitosos van sortir i van fugir corrents del vehicle, sense que els policies els poguessin interceptar. En canvi, sí que van poder atrapar al conductor del vehicle, ja que li van agafar la clau de la furgoneta.

Els Mossos d’Esquadra van constatar que la furgoneta aturada que havien enxampat era on viatjaven els presumptes autors del robatori, mentre que la furgoneta amb tots els productes sostrets ja havia fugit del lloc abans de l’arribada dels agents.

Els agents van localitzar caixes dels productes sostres per tota la zona de fugida dels autors. Aquest fet va permetre relacionar-los amb el robatori amb força el qual van perpetrar a un camió amb matrícula d’Eslovàquia a la mateixa àrea de servei. Van obrir la porta del remolc del vehicle i li van tallar la lona per ambdós costats, aquest mètode és conegut amb el nom de «teloners».

4.500 euros en productes

Els agents van informar el camioner, que havia sigut víctima del robatori, perquè pogués interposar la denúncia corresponent. En total, el valor dels productes que els lladres van sostreure ascendia a 4.500 euros.

L’únic detingut com a suposat autor d’un delicte de robatori amb força té 30 anys i acumula múltiples antecedents. Després de passar a disposició judicial, va acabar sortint en llibertat provisional a l’espera de judici.

Prem per veure més contingut per a tu