Segueix-nos a les xarxes socials:

Aquesta és la millor pastisseria de les comarques gironines

Els premis Fava de Cacau de Sant Vicenç dels Horts arriben a la quarta edició i reconeixen a les 50 millors pastisseries de Catalunya

Aquesta és la millor pastisseria de les comarques gironinesAjuntament de Sant Vicenç dels Horts.

L'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts ha celebrat la quarta edició dels premis Fava de Cacau, una distinció a les 50 millors pastisseries de Catalunya en el marc de la VI Mostra Internacional de Pastisseria que el municipi ha organitzat els dies 20, 21 i 22 de gener del 2023. La Mostra té com a objectiu posar en valor l'activitat professional del sector pastisser entre el públic general i, a més, els guardons reconeixen als millors establiments de Catalunya a través d'un procés de selecció realitzat per professionals del sector. 

El jurat ha estat coordinat per Marc Balaguer, Campió d'Espanya de Pastisseria l’any 2015 i Subcampió del Món de Gelateria el 2018, i integrat per professionals de reconegut prestigi que no disposen de pastisseria en propietat.

Així doncs, s'han escollit les 50 millors pastisseries de Catalunya guardonades amb la Fava de Cacau i, a més, s'han atorgat 10 mencions especials segons les següents categories: Fava d'Or a la pastisseria innovadora, Fava d'Or al valor històric (anteriorment dita Fava d'Or a la tradició viva), Fava d'Or al dolç singular i les Faves d'Or a les millors pastisseries de 7 zones geogràfiques de Catalunya, entre les quals hi ha la Fava d'Or a la millor pastisseria del Gironès, que s'ha atorgat a la Pastisseria Tornés de Girona, i la Fava d'Or a la millor pastisseria dels Pirineus, que s'ha atorgat a la Pastisseria Gil de Llívia i Puigcerdà.

Entre les 50 millors pastisseries de tot Catalunya, n'hi ha 6 de les comarques gironines. Aquestes són Casa Cacao (Girona), La Nevateria (Olot), Maison Marcel (Sant Feliu de Guíxols), Pastisseria Ferrer Xocolata (Olot), Pastisseria Gil (Llívia i Puigcerdà) i la Pastisseria Tornés (Girona).

Podeu geolocalitzar en el següent enllaç les pastisseries premiades, així com consultar la resta de premis atorgats a pastisseries de la resta de Catalunya.

Prem per veure més contingut per a tu