Segueix-nos a les xarxes socials:

Més de 12.000 alumnes han visitat l'Espai Cràter d'Olot aquest curs

El 60% de les reserves que s'hi han fet han estat de centres educatius de fora de la comarca

Més de 12.000 alumnes han visitat l'Espai Cràter d'Olot aquest cursAjuntament d'Olot

Més de 12.000 alumnes han visitat aquest curs l'Espai Cràter d'Olot, dedicat a la Zona Volcànica de la Garrotxa i a la vulcanologia en general. D'aquests visitants, més de 9.000 procedien de 126 centres educatius diferents i 3.183 eren estudiants que no hi van anar a través del Servei Educatiu de l'Espai Cràter, sinó amb empreses d'educació ambiental i lleure o amb el Camp d'Aprenentatge de la Garrotxa.

El 60% de les reserves van ser de centres educatius de fora de la comarca. Pel que respecta a les províncies, la majoria d'alumnes procedien de Girona (29%) i de Barcelona (22%). I pel que fa a les comarques, després de la Garrotxa, les que més han visitat el centre han estat el Gironès (20%), l'Alt Empordà (15%), Osona (10%) i el Barcelonès (9%). També destaca la visita de 527 escolars vinguts de fora de Catalunya, dels quals 209 s'hi van desplaçar des de França.

Pel que fa a la tipologia de visita i el tipus d'alumnat que rep, l'anàlisi presentada per la institució mostra que els centres educatius van optar principalment per combinar La visita guiada a l'Espai Cràter i el taller a l'aula. I que la majoria d'alumnes que van visitar l'Espai Cràter van ser d'educació primària i secundària, tot i que també van rebre alumnes d'educació infantil, de batxillerat i de cicles formatius, aquests dos últims amb poca afluència.

Els assistents a les activitats educatives d'Espai Cràter van valorar amb una mitjana de 9,48 la seva experiència i van qualificar amb una puntuació de 9,2 tots els ítems de la institució (temps, desenvolupament, continguts, educadors, dinàmiques, motivació, material i general), segons les dades d'una enquesta que se'ls feia i que ha difós l'Ajuntament d'Olot.

Prem per veure més contingut per a tu