Sis ferits, entre els quals un de greu, en un accident al túnel de Bracons a la Vall d'en Bas

El sinistre s'ha produït entre una furgoneta i un turisme, i els dos ferits més greus han estat traslladats en helicòpter

Els Bombers van actuar en l'incendi en un restaurant a Blanes.

Els Bombers van actuar en l'incendi en un restaurant a Blanes. / DdG

Redacció

Redacció

Un accident a la C-37 al túnel de Bracons, a la Vall d'en Bas, entre un turisme i una furgoneta ha deixat sis ferits, entre els quals un de greu. Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís dels fets a les 16.35 hores i s'han desplaçat fins al túnel, a l'altura del quilòmetre 167. Segons informa el Servei Català de Trànsit, la col·lisió entre els vehicles s'ha produït per una envestida. Sis persones han estat ateses pels serveis mèdics, i una ha hagut de ser rescatada pels Bombers.

Segons la informació del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), hi hauria un ferit greu que ha estat traslladat amb ambulància medicalitzada a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell. Un segon ferit, de consideració menys greu, ha estat evacuat també en helicòpter a l'Hospital de Vic. Quatre persones més han resultat ferides menys greus, i han estat traslladades amb ambulància a l'Hospital Trueta de Girona. La carretera ha quedat tallada en sentit Vic durant més de tres hores, i s'han produït retencions d'un quilòmetre. A hores d'ara la circulació ja s'ha restablert.