Segueix-nos a les xarxes socials:

El neuròleg Lluís Ramió, nou director mèdic de l'Hospital d'Olot

Substitueix Jaume Heredia que passa a ser gerent de la regió sanitària de Girona

El neuròleg Lluís Ramió, nou director mèdic de l'Hospital d'OlotCedida Hospital d'Olot

El fins ara cap del servei de Neurologia de l’Hospital Universitari Dr. Josep Trueta de Girona-Hospital Santa Caterina de Salt, Lluís Ramió, és el nou director mèdic de la Fundació Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa. Ramió substitueix Jaume Heredia, que té un nou càrrec com a gerent de la Regió Sanitària de Girona

Ramió és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), especialista en Neurologia i doctor per la Universitat de Girona (UdG). 

La seva trajectòria s’ha desenvolupat principalment a l’Hospital Universitari Dr. Josep Trueta de Girona, on va fer la residència i després va passar a formar part del Servei de Neurologia del centre hospitalari. Des del 2016 era el cap de Servei de Neurologia dins l’aliança estratègica ICS Girona-IAS. Durant aquests anys va crear la Unitat de Neuroimmunologia i Esclerosi Múltiple Territorial de Girona, que actualment és de referència de la Regió Sanitària de Girona i reconeguda nacionalment i internacionalment, amb l’objectiu de poder oferir una assistència multidisciplinària als pacients i familiars afectats d’aquestes malalties. Ramió també està vinculat a l’àmbit de la docència com a professor agregat vinculat al Departament de Ciències Mèdiques i actualment coordinador d’estudi del grau en Medicina a la UdG. Pel que fa a la recerca, és director del Grup de Neurodegeneració i Neuroinflamació de l’Institut de Recerca Biomèdica de Girona (Idibgi).

Prem per veure més contingut per a tu