04 de juliol de 2018
04.07.2018

Subscriu-te a DiarideGirona.cat amb un 30% de descompte

Aprofita la nostra oferta especial i converteix-te en subscriptor digital per menys de 0,4€ al dia

04.07.2018 | 10:37
Subscriu-te a DiarideGirona.cat amb un 30% de descompte

Diari de Girona rep l'estiu amb una oferta especial amb la qual podràs convertir-te en subscriptor de la nostra edició digital amb un 30% de descompte. Gaudeix de la millor informació local, de notícies exclusives, de reportatges i articles d'opinió de les nostres firmes més destacades a un preu immillorable.

Ara, per només 0.4€ al dia podràs adquirir una subscripció digital amb la qual accediràs a tots els continguts exclusius de la web i, a més, podràs llegir diàriament la còpia digital de l'edició impresa.

A la platja, a la muntanya, al parc amb la subscripció digital de DiarideGirona.cat llegiràs còmodament la còpia digital de l'edició impresa en el teu dispositiu on i quan vulguis. Només hauràs d'entrar a kiosc.diaridegirona.cat, fer clic sobre la portada i es descarregarà automàticament en el teu mòbil, tauleta o ordinador.

També posem al teu abast els suplements temàtics de Diari de Girona, en els quals trobaràs la millor informació cultural i d'oci, entrevistes exclusives i infinitat de propostes que segur que t'agradaran.

Si ho prefereixes, pots ampliar el període de subscripció digital i escollir el pla que millor s'adapti a les teves necessitats (trimestral, semestral, anual) beneficiant-te en qualsevol cas del 30% de descompte d'aquesta promoció.

Aprofita ja aquesta oferta especial, que estarà disponible des del 4 de juliol fins al 27 d'agost i gaudeix de la millor lectura també a l'estiu. T'ho perdràs? Punxa aquí per accedir a aquesta promoció.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook