Segueix-nos a les xarxes socials:

Música

Els Amics de les Arts tanquen gira al Palau de la Música

La formació omplirà la sala dues nits consecutives, amb les entrades esgotades molt ràpidament

El Bed & Breakfast d'Els Amics de les Arts tanca les seves portes; després d'una gira que els ha dut durant un any arreu de Catalunya, la formació a cavall entre Girona i Barcelona s'acomiada dels seus fans amb dos concerts al Palau de la Música Catalana, els propers 6 i 7 de de febrer.

Les entrades per a les dues actuacions es van esgotar als pocs dies de posar-se a la venda; 2.200 persones en cada actuació acomiadaran al grup revelació de la temporada, que es va endur fins a 7 guardons en la passada edició dels premis Enderrock.

Abans d'acomiadar-se de la present gira, la formació tornarà a passar per les comarques gironines per oferir-hi un darrer concert. Serà a Verges el proper 8 de gener, on a més presentaran a la demarcació la reedició especial del Bed & Breakfast, que inclou el seu disc anterior, Castafiore Cabaret, a més de diversos "bonus tracks".

PulpoPop, disc amb Miqui Puig

En el que serà la cloenda d'aquesta gira, els Amics comptaran amb els PulpoPop com a teloners; el grup de la Cellera i Sarrià de Ter també tanca un any magnífic, on després de presentar les seves primeres cançons amb Cuit ben cuit!, van aconseguir arribar a la final del concurs Sona 9 i guanyar-hi el segon premi.

La formació defensarà les seves cançons al Palau de la música "de la manera més íntima i despullada", segons expliquen, només armats amb veu i guitarra. I encetant una nova etapa, i conscients que "en música, cada dia és un tornar a començar", la banda entrarà als estudis Bucbonera Records de Caldes de Montbui per enregistrar el seu primer disc. Aquest treball, produït per Miqui Puig, és previst que surti al mercat al maig.

Prem per veure més contingut per a tu