Segueix-nos a les xarxes socials:

Un tram de la Gran Muralla xinesa s'esfondra per les fortes inundacions al país

Les fortes pluges que des de fa diversos dies estan assotant el nord de Xina han causat que s'esfondri un tram d'uns 36 metres de la Gran Muralla, a la zona de la província de Hebei que envolta Pequín, segons que van informar ahir els mitjans oficials del gegant asiàtic.

Aquest esfondrament va afectar al tram de Dajingmen, ubicat a la localitat de Zhangjiakou. Aquest va ser construït durant la dinastia Ming (1368-1644), i se sabia que estava en mal estat per culpa de l'erosió que patia.

També un magatzem de relíquies del Museu Nacional de Pequín, i un altre saló d'exhibicions històriques a la província nordoccidental xinesa de Gansu han patit danys en les darreres setmanes a causa d'aquestes pluges torrencials, que han causat greus inundacions i diversos esfondraments de terres.

Des del passat 21 de juliol, quan Pequín i els seus voltants van patir les pitjors tempestes en els darrers 60 anys a la zona, hi han mort 112 persones i encara ara n'hi ha 21 de desaparegudes. Mentrestant, al sud del país s'estan patint els devastadors efectes del tifó Haikui.

Prem per veure més contingut per a tu