Segueix-nos a les xarxes socials:

Soul combatiu i solidari

El grup The Pepper Pots participa el 26 d'abril en un concert en benefici de Càritas Girona a La Mirona

Soul combatiu i solidarithe pepper pots/marcel asso

The Pepper Pots són els cap de cartell d'un concert solidari organitzat pels Manaies de Sant Daniel en benefici de Càritas Girona. La cita, que es celebrarà el dissabte 26 d'abril a La Mirona, unirà el soul reivindicatiu de The Pepper Pots amb Counting Off Group i The Funk Boss Brothers.

Amb el concert solidari a la sala saltenca els gironins posaran en pràctica el missatge del seu darrer disc, We must fight, el seu treball més combatiu i on fan una crida a implicar-se i continuar lluitant.

La gestació de l'àlbum va coincidir amb la marxa d'una de les vocalistes del grup, Marina Torres, que va obligar la banda a repensar-se com a formació. "Va coincidir que ens havíem de replantejar cap a on anavem com a grup amb una època difícil, de crisi. Teníem ganes de parlar del que passa i del que pensem", explica la cantant Adriana Prunell.

El disc, que arriba després d'una dècada de carrera i sis discos, també representa un canvi a nivell sonor, ja que el grup ha passat del so "100% Motown dels 60, amb melodies més alegres a un soul més avançat, més propi de la dècada dels 70, amb melodies mès profundes, lletres que diuen més coses i harmonies més arriscades", explica Prunell.

Amb diverses gires mundials a l'esquena -la banda ha portat el seu soul a països com els Estats Units, el Japó, Rússia, Alemanya, França o Anglaterra-, ja han presentat We must fight a Girona, Barcelona, Saragossa, Madrid, Santiago de Compostela o València.

Els propers concerts els portaran a Bilbao i Oviedo al mes de maig, mentre acaben de lligar dates per actuar en diversos escenaris europeus.

Punts de venda

Les entrades pel concert solidari del 26 d'abril costen 10 euros i es poden adquirir de manera anticipada als centres cívics del Barri Vell-Mercadal, el Pla de Palau i Santa Eugènia, a la Llibreria 22, la Llibreria Diocesana, Stein, Càritas, Discos Coll i al web de la sala La Mirona.

Prem per veure més contingut per a tu