Segueix-nos a les xarxes socials:

La UdG dóna suport al nom del Grau d'Arquitectura Tècnica i Edificació

Les quatre escoles universitàries que imparteixen els estudis d'arquitectura tècnica a Catalunya (amb el suport de la UdG) i el Consell de Col·legis d'Aparelladors, han consensuat que la seva disciplina ha de denominar-se Grau d'Arquitectura Tècnica i Edificació.

Amb aquest acord pretenen evitar la dispersió que ha existit els últims anys amb els diferents noms del grau que habilita per exercir la professió d'arquitecte tècnic.

L'acord ha estat signat pels directors de les escoles EPSEB/UPC, La Salle/URL, Escola Politècnica Superior/UdG i l'Escola Politècnica Superior/UdL al costat del Consell de Col·legis d'Aparelladors de Catalunya, i ha tingut el suport dels rectors de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), Universitat Ramon Llull (URL), Universitat de Girona (UdG) i Universitat de Lleida (UdL).

No obstant això, els representants universitaris i de la professió han assegurat que el nom més apropiat seria el de Grau en Enginyeria d'Edificació, malgrat que actualment la utilització d'aquesta denominació és impossible a causa d'un imperatiu judicial, segons han informat.

Prem per veure més contingut per a tu