Segueix-nos a les xarxes socials:

Cristina Llanos · Cantant i guitarrista de Dover

«Mai ens hem queixat de la resposta del públic. Ha estat sempre positiva»

«Mai ens hem queixat de la resposta del públic. Ha estat sempre positiva»chus antón

Gairebé dos anys després d'acabar gira del 15è aniversari del Devil Came to Me, els madrilenys visiten Figueres amb un nou treball sota el braç. Aquesta mitjanit presentaran Complications, un vuitè disc on la banda liderada per les germanes Llanos ha tornat als seus orígens, recuperant el rock de guitarres, sense concessions i amb gotes de punk-rock.

La nostàlgia ha tingut a veure en el seu retorn als orígens?

Sí. Com que vam passar un parell d'anys tocant novament els temes del Devil Came To Me, d'alguna manera, ens va venir de gust tornar novament a l'estil més rock.

Se senten més còmodes amb el rock o experimentant?

En cada etapa ens hem sentit còmodes amb el que fèiem. Hi va haver un moment en el qual ens vam cansar de fer rock i per això ens vam decantar per experimentar altres camins estilístics. Ara ens ha tornat a venir de gust.

En general, la resposta del públic ha estat positiva?

En realitat, mai ens hem pogut queixar de la resposta del públic. Ha estat sempre positiva. Alguns treballs han gaudit de menys acceptació que d'altres però, tot i això, sempre hem notat una bona resposta, en general. Amb Complications també ha estat bona.

A Figueres interpretaran també alguns dels seus grans èxits?

Presentarem les cançons noves però les combinarem amb els nostres temes més coneguts.

Encara que el seu serà un concert elèctric, s'han plantejat mai gravar un disc en acústic?

Ho hem pensat moltes vegades, però entre una cosa i altra, no ens hem acabat decidint. No acabava de resultar una idea prou atractiva. En la teoria potser sí, però a la pràctica, no ens convencia.

Prem per veure més contingut per a tu