Segueix-nos a les xarxes socials:

Mira com serà la cerimònia de foc

El dia 2 i 3 d'octubre s'il·luminarà el Barri Vell de Girona per inaugurar el Festival Temporada Alta d'enguany

Mira com serà la cerimònia de foc

La companyia francesa Carabosse, en producció amb Temporada Alta, serà l'encarregada de donar el tret de sortida a la 24a edició del festival el proper divendres 2 d'octubre. Ho farà amb una «Cerimònia de Foc» al Barri Vell de Girona.

Què s'hi veurà?

Des del festival asseguren que veurem «un itinerari de foc, llum i música al centre de Girona, una passejada poètica, il·luminada i sublim. El paisatge urbà es transformarà completament per oferir-te moltes sorpreses!"

No hi ha un punt d´inici ni un final. El públic es pot incorporar a l´itinerari des de qualsevol punt i fer el circuit en la direcció que vulgueu.

La ruta del foc

Entre d'altres, l'espectacle es podrà veure en aquestes zones de Girona: Plaça de Sant Feliu, Riu Onyar (vores i ponts de la zona del Passeig de José Canalejas), Carrer dels Calderers, Catedral de Girona, Plaça dels Lledoners i carrer del bisbe Josep Cartañà, Carrer de Sant Cristòfol i carrer Pere de Rocabertí, i Jardí dels Alemanys.

Les instal·lacions estaran en funcionament des de les 20.30 h a les 23.30 h. Per gaudir de tots els racons de l´itinerari es calcula que fa falta una hora i trenta minuts, aproximadament.

Tampordada Alta remarca que aquesta proposta no és un correfoc ni un espectacle de pirotècnia i que les famílies poden gaudir de tot l´espectacle acompanyats de petits i grans.

Prem per veure més contingut per a tu