Segueix-nos a les xarxes socials:

El thriller "The Invitation" rep el premi a la millor pel·lícula a Sitges

"The Final Girls" rep el premi especial del jurat i Pili Groyne fa la millor interpretació femenina

El thriller "The Invitation" rep el premi a la millor pel·lícula a Sitgesddg

El film The Invitation, de la directora nord-americana Karyn Kusama, ha guanyat el Premi a la Millor Pel·lícula del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges, va anunciar ahir el director del certamen, Ángel Sala. Es tracta d'un thriller, protagonitzat per Logan Marshall-Green i Tammy Blanchard, en què l'espectador coneix les vivències de Will i Eden, els quals no acaben de recuperar-se de la pèrdua d'un fill fa uns anys.

L'actor i membre del jurat Carlos Areces va comentar que és el film que més unanimitat ha aixecat entre els membres del jurat i a ell, particularment, és "el que més m'ha enganxat, de principi a fi, el que més m'ha intrigat, el més ben dirigit, exquisit per la seva realització, i amb actors que estan tots molt bé".

El premi especial del jurat ha recaigut en The Final Girls, de Todd Strauss-Schulson, els intèrprets de la qual són Taissa Farmiga i Malin Akerman, mentre que el premi al millor director ha estat per a Craig Zahler pel seu particular western Bone Tomahawk, interpretat per Kurt Russell, Patrick Wilson i Sean Young.

La millor interpretació femenina ha estat per a Pili Groyne pel protagonisme que adquireix en la producció belga, francesa i luxemburguesa Le Tout Nouveau Testament, de Jaco Van Dormael, i el guardó al millor actor masculí ha anat per a Joel Edgerton per The Gift.

El millor guió ha estat per a Todd Strauss-Schulson i The Final Girls; amb els efectes especials s'ha reconegut la pel·lícula I Am a Hero, de Shinsuke Sato; la millor fotografia ha anat a la pel·lícula Demon, de Marcin Wrona, i la millor música ha estat per a Turbo Kid, d'Anouk Whissell, François Simard i Yoann-Karl Whissell.

Entre els molts premis que lliura el festival també destaca el del millor curtmetratge, que ha recaigut en They Will All Die in Space, de Javier Chillon.

El Gran Premi del Públic ha estat per a I Am a Hero, una pel·lícula japonesa de Shinsuke Sato que s'ha estrenat mundialment en aquest festival.

El premi José Luis Guarner ha estat per a Bone Tomahawk, el Citizen Kane al millor director novell ha recaigut en Stephen Fingleton per The Survivalist i el premi del jurat Carnet Jove a la millor pel·lícula ha estat per a la cinta Turbo Kid.

Prem per veure més contingut per a tu